Perhekahvila Vaahterapuu

Alman tiloissa järjestetään noin kerran kuussa tapahtuma lapsiperheille yhteistyössä Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n kanssa. Jokaisella kerralla on jokin teema ja sekä järjestettyä ohjelmaa, että omatoimista tekemistä. Perhekahvila Vaahterapuu etsii uusia tiloja! 

Teemoja on ollut esimerkiksi lempeä vuorovaikutus ja tunnetaidot. Perhekahvila tarjoaa mukavaa tekemistä lapsille ja vanhemmille yhdessä. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Kahvi/osallistumismaksu perheen aikuisilta 2€ tilavuokran kattamiseksi. Tervetuloa!

Perhekahvilan omat facebook-sivut löydät täältä.

IMG_0255

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s