Yhdistyksen henkilötietosuoja

Henkilötietojen käsittelyn peruste ja käyttötarkoitus:

Jäseneksi liittymisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käytetään jäsenkokouskutsujen lähetykseen ja yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen. Henkilötietojen käsittely jäsenyyden alkaessa perustuu jäsenen ja Kulttuurikeskus Alma ry:n välisen sopimuksen täytäntöönpanoon sekä yhdistyksen lainsäädännölliseen velvoitteeseen ylläpitää jäsenrekisteriä. Tiedotteiden lähettäminen yhdistyksen toiminnasta perustuu yhdistyksen oikeutettuun etuun. Jäsenkokouskutsujen lähetys, jäsenlaskutukseen liittyvät kirjanpitomerkinnät, tilitapahtumat ja tilintarkastus sekä henkilötietojen merkintä yhdistyksen pöytäkirjaan jäsenyyden alkaessa ja päättyessä perustuvat yhdistyksen lakisääteiseen velvoitteeseen.

 

Tietojen säilytys:

Täydellisiä tietoja säilytetään verkkopankki Holvissa, johon on pääsy yhdistyksen puheenjohtajalla, varapuheenjohtajalla ja rahastonhoitajalla. Lisäksi jäsenten ja muiden kontaktien yhteystiedot löytyvät yhdistyksen google-tililtä.

 

Käsiteltävät henkilötiedot:

Jäsenrekisterissä käsitellään Kulttuurikeskus Alma ry:n jäsenten henkilö- ja yhteystietoja sekä muita jäsenyyteen liittyviä tarpeellisia tietoja. Näitä tietoja ovat:

  • rekisteröidyn täydellinen nimi
  • rekisteröidyn kotipaikka
  • rekisteröidyn sähköpostiosoite

Jäsenellä on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä jäsenkirjeen ja tiedotteiden lähettämisen tarkoituksiin. Lisäksi jäsenellä ja muilla yhdistyksen yhteistyötahoilla on lähtökohtaisesti oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:

  • saada pääsy omiin tietoihinsa ja tarkastaa itseään koskevat Kulttuurikeskus Alma ry:n käsittelemät henkilötiedot
  • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä;
  • vaatia henkilötietojensa poistamista;
  • vastustaa henkilötietojensa käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella siltä osin kuin henkilötietojen käsittelyperusteena on yhdistyksen oikeutettu etu;
  • vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista

 

Yhteydenotot

Jos haluat tarkistaa, muokata tai poistaa henkilötietojasi lähetä sähköpostia osoitteeseen kulttuurikeskusalma@gmail.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s